Disfruta del verano con el mejor café Frío: Cold Brew Casero

Gaudeix de l'estiu amb el millor cafè Fred: Cold Brew Casero

El cafè fred o cold brew és una deliciosa opció per refrescar-vos durant els dies calorosos d'estiu. En aquest article, t'ensenyarem com preparar un deliciós cold brew a casa, destacant-ne la simplicitat i el sabor únic.

Què és el Cold Brew?

El cold brew és una tècnica de preparació de cafè que consisteix a infusionar cafè mòlt en aigua freda durant un període prolongat, generalment de 12 a 24 hores. Aquest mètode produeix un cafè suau, menys àcid i amb sabors més complets que el cafè preparat en calent.

Pas a pas per preparar Cold Brew a casa



Ingredients:

  • Cafè mòlt gruixut (preferiblement d'especialitat)
  • Aigua filtrada
  • Opcional: endolcidors com sucre, xarop de vainilla o llet

Instruccions:

  1. Moldre el cafè (o comprar mòlt gruixut): Mol el cafè gruixut com ho faries per a una cafetera de premsa francesa. La proporció recomanada és 1 part de cafè per 4-5 parts daigua.
  2. Barrejar cafè i aigua: Col·loca el cafè mòlt en un recipient gran i aboca aigua freda sobre ell, assegurant-te de cobrir tot el cafè. Remena suaument per assegurar que tot el cafè estigui saturat.
  3. Infusió en fred: Cobreix el recipient amb una tapa o paper film i deixa-ho reposar a la nevera durant almenys 12 hores (preferiblement fins a 24 hores) per permetre que el cafè s'infongui lentament a l'aigua.
  4. Filtrar i servir: Passat el temps d'infusió, filtreu el cafè usant un colador fi o un filtre de cafè de paper per eliminar els pòsits. Si vols, dilueix el cafè concentrat amb aigua o llet segons la teva preferència.
  5. Servir i gaudir**: Serveix el cold brew en un got amb gel i afegeix endolcidors o llet si ho desitges. Gaudeix del teu cafè fred casolà!

Consells Addicionals

  • Emmagatzematge: Guarda el cold brew a la nevera per fins a una setmana. Com més temps reposi, més fort serà el sabor.
  • Personalització: Experimenta amb diferents tipus de cafè i temps d'infusió per ajustar el sabor segons la teva preferència.
  • Simplicitat i Frescor: El cold brew és una excel·lent opció per gaudir del cafè a l'estiu, ja que és fàcil de preparar i proporciona una beguda refrescant i suau sense l'acidesa típica del cafè calent.

Conclusió

Preparar cold brew a casa és una manera simple i gratificant de gaudir del cafè durant lestiu. Amb un procés d'infusió en fred, podeu crear una beguda fresca, suau i plena de sabor que us mantindrà fresc i satisfet en els dies calorosos. Experimenta amb diferents barreges i tècniques per descobrir la teva versió perfecta de cold brew i comparteix aquest plaer amb amics i familiars en qualsevol ocasió estiuenca.

Tornar al bloc