Guía para viajar con tu perro en el coche - Cómo llevar a tu perro correctamente

Guia per viatjar amb el teu gos al cotxe - Com portar el teu gos correctament

Viatjar amb el teu gos al cotxe pot ser una experiència plaent si es planifica adequadament. Des de la seguretat fins a la comoditat, és crucial preparar-ho tot per assegurar un viatge sense problemes.

Preparació per al viatge

  1. Seguretat al cotxe: Fes servir un arnès de seguretat o una reixeta per separar l'àrea del passatger i l'àrea del gos al maleter. Això evita distraccions i protegeix el teu gos en cas de frenades brusques.
  2. Descansos freqüents: Planifica parades regulars perquè el teu gos pugui estirar les potes, fer les necessitats i beure aigua. Això és especialment important en viatges llargs.
  3. Confort al seient: Col·loca una manta o una funda al seient per protegir-lo de la brutícia i perquè el teu gos se senti més còmode durant el viatge.
Accessoris que pots fer servir durant el teu viatge

  • La nostra manta Tot terreny : Ideal per emportar de viatge, aquesta manta resistent i fàcil de transportar proporciona un lloc còmode perquè el teu gos descansi a qualsevol lloc. El disseny durador la fa perfecta per a activitats a l'aire lliure i protegeix de la humitat i el fred. Veure més
  • Ampolla d'Aigua amb Bol de Silicona: Fabricada amb silicona mèdica segura, aquesta ampolla és perfecta per mantenir el teu gos hidratat durant el viatge. El bol plegable facilita que el teu gos begui aigua en qualsevol moment, sense vessaments ni complicacions. Veure més
Consells addicionals
  • Identificació: Assegureu-vos que el vostre gos porti un collaret amb una placa d'identificació actualitzada per si es perd durant el viatge.
  • Preparació d'aliments: Porta el menjar habitual del teu gos i suficients llaminadures per premiar-lo durant el viatge.
  • Documentació : Si estàs creuant fronteres, verifica els requisits de documentació i vacunació necessaris per al teu gos.
Viatjar amb el teu gos al cotxe pot ser una experiència gratificant amb la preparació adequada. Utilitzant accessoris com la manta tot terreny i l'ampolla d'aigua amb bol de WombatBCN, pots assegurar la comoditat i la seguretat de la teva mascota durant el viatge. Planifica amb anticipació, mantingues el teu gos còmode i segur, i gaudeix d'aventures junts on sigui que vagis.
Tornar al bloc