Cómo detectar y tratar un golpe de calor en tu perro

Com detectar i tractar un cop de calor al teu gos

Amb l'arribada de la calor, és crucial estar atent als signes de cop de calor al teu gos i saber com actuar ràpidament per proporcionar alleujament. En aquest article, explorarem com identificar els símptomes d'un cop de calor i com pots ajudar la teva mascota.

Signes de Cop de Calor a Gossos

Els cops de calor poden ser perillosos i potencialment mortals per als gossos si no es tracten adequadament. Alguns signes comuns als quals has d'estar atent inclouen:

  • Jadeig excessiu i dificultat per respirar
  • Salivació excessiva
  • Letargia o debilitat
  • Augment del ritme cardíac
  • Vòmits o diarrea
  • Temperatura corporal alta (per sobre de 40 ° C)

Què fer si sospites un cop de calor

Si creus que el teu gos està experimentant un cop de calor, és crucial actuar ràpidament per refredar-lo i portar-lo al veterinari com més aviat millor. Aquí hi ha alguns passos que podeu seguir:

  1. Moure a un lloc fresc: Porta el teu gos a un lloc fresc i ombrejat immediatament.
  2. Refredament gradual: Mulla el seu cos amb aigua fresca (no freda) o emboliqui'l en una tovallola mullada per ajudar a reduir la seva temperatura corporal.
  3. Oferir aigua fresca: Assegura't que tingui accés a aigua fresca per rehidratar-se, però no ho forcis a beure.
  4. Consulta veterinària: Truca al teu veterinari per obtenir orientació i porta el teu gos per rebre atenció mèdica immediata.

Productes de WombatBCN per alleujar el Cop de Calor

  • Manta refrigerant: La manta refrigerant de WombatBCN utilitza tecnologia de gel que s'activa amb el pes corporal del gos, proporcionant un lloc fresc i confortable per descansar. Ideal per ajudar a reduir la temperatura corporal durant un cop de calor.
  • Gelat per a gossos: Els gelats de iogurt de WombatBCN estan formulats específicament per a gossos, oferint una opció deliciosa i refrescant per ajudar a baixar la temperatura corporal i rehidratar la teva mascota.

Consells per prevenir cops de calor

  • Evita passejar el teu gos durant les hores més caloroses del dia.
  • Proporciona sempre accés a l'ombra i l'aigua fresca quan estiguis fora de casa.
  • No deixis el teu gos en un cotxe estacionat, fins i tot amb les finestres obertes.

Els cops de calor són emergències mèdiques greus per als gossos, però amb consciència i acció ràpida, pots ajudar la teva mascota a recuperar-se. Amb productes com la manta refrigerant i el gelat per a gossos de WombatBCN, pots proporcionar alleugeriment i confort mentre mantens el teu gos fresc i segur durant els mesos de calor. Mantingues vigilància constant sobre la temperatura del teu gos i consulta al teu veterinari per a qualsevol preocupació relacionada amb la calor.

Tornar al bloc