¿Pueden los perros comer manzana? 5 frutas seguras para tu perro

Els gossos poden menjar poma? 5 fruites segures per al teu gos

Sí, els gossos poden menjar poma. Les pomes són una excel·lent font de vitamines A i C, així com de fibra, cosa que les converteix en un saludable i cruixent snack per al teu gos. No obstant això, és important treure les llavors i el cor abans de donar-la, ja que les llavors contenen cianur, que és tòxic per als gossos.

  1. Poma: Les pomes són una opció segura i saludable per als gossos, sempre que se'ls tregui el cor i les llavors. Proporcionen vitamines i fibra que ajuden a la digestió i promouen una pell i un pelatge saludables.
  2. Plàtan: Els plàtans són rics en potassi, vitamines B6 i C, i fibra. Són un excel·lent premi per als gossos i poden ajudar a millorar la digestió i la salut muscular.
  3. Nabius: Els nabius estan plens d'antioxidants, fibra i vitamines C i K. Són una gran opció per a un snack baix en calories i poden millorar la salut del sistema immunològic del teu gos.
  4. Maduixes: Les maduixes són riques en antioxidants, fibra i vitamina C. Poden ajudar a millorar la salut del sistema immunològic i promoure una pell i un pelatge saludables. No obstant això, s'han de donar en moderació a causa del contingut de sucre natural.
  5. Síndria: La síndria és un excel·lent hidratant i refrescant snack per als gossos, especialment en els dies calorosos. És baixa en calories i rica en vitamines A, B6, i C. Assegureu-vos de treure les llavors i la closca abans de donar-la al vostre gos.

Oferir fruites com poma, plàtan, nabius, maduixes i síndria pot ser una forma segura i nutritiva de complementar la dieta del teu gos. Sempre introdueix noves fruites gradualment i en petites quantitats per assegurar-te que no causin problemes digestius. Consulta el teu veterinari si tens algun dubte sobre la dieta de la teva mascota.

Tornar al bloc